Boksjefit


Personal training

Wat is personal training?

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden, bij je thuis of in de buitenlucht. Tijdens de personal training begeleid ik je met sportoefeningen, voeding en mental coaching. Als gecertificeerd personal trainer heb ik verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal ik als personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geef ik ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Daarnaast ben ik als personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt


Wat voor soorten personal training geef ik:
- Boxing Fitness, alles over boxing fitness lees je op deze site
- Zelfverdediging: Krav Maga, Systema, SAS self defence en kubotan. Tevens ben ik gecertificeerd instructeur in Krav Maga, Kubotan en Systema. SAS is een door mijzelf ontwikkeld systeem waarin je leert te overleven op straat.
- Boksen: bokslessen, ook voor beginners.


Kosten:

Een priveles kost € 55,--


Kadotip: geef een personal training cadeau aan je relatie ;-)