Boksjefit


Getting fit without getting hit!

Boxing fitness, a way of life!


Boxing fitness:


Resultaten:


Is Boxing Fitness iets voor mij?

Boxing Fitness is uitermate geschikt voor iedereen die onder goede begeleiding doelgericht wil trainen. De sfeer, de muziek, de training en de enorme afwisseling van het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Een uitgebalanceerde training waar je hele lichaam aan bod komt. Je moet wel gezond zijn en geen hartklachten hebben om mee te doen. Bij twijfel raadpleeg je huisarts. Boxing Fitness is een mix van bokstechnieken en fitness oefeningen in een circuit systeem. Het is een sporttraining die al je spiergroepen aanspreekt en uitstekend is voor je uithoudingsvermogen. Boksers zijn niet voor niets een van de best getrainde atleten van de wereld. Nadeel van boksen is dat je geslagen word, met boxing fitness word je dus NIET geslagen. Je hoeft geen bokser te zijn om te trainen als een bokser.


Waar kan ik Boxing Fitness beoefenen?


Je kunt terecht voor Boxing Fitness in de regio Parkstad en heuvelland bij SAS zelfverdediging onder deskundige begeleiding van gecertificeerd Boxing Fitness instructeur René Winteraeken.

Locatie "De Auw Sjoeël" Oude schoolstraat 33, Ubachsberg
Locatie "Gymzaal BS de Meridiaan" Scheelenstraat 100, Simpelveld


Wil je naast het sporten ook nog ondersteuning bij je voeding? Bij gewichtsconsulente Shari heb je de mogelijkheid om een eenmalig uitgebreid voedingsadvies te krijgen maar er is ook een mogelijkheid om wekelijks af te spreken (ongeveer 10-15 minuutjes). Tijdens deze afspraak wordt je gewogen en krijg je ook advies en recepten ter ondersteuning voor de komende week. Heel handig voor mensen die een stok achter de deur nodig hebben.*
*Bij alle adviezen wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen (afvallen, spieropbouw, gezonder eten, vegetarisch, voedselallergie,enz.).*
*Shari is aangesloten bij een beroepsvereniging dus kosten zijn meestal te declareren bij je zorgverzekering. Voor meer informatie kun je op haar website kijken: www.wayofshari.nl .
* Voor Boxing Fitness en personal training neem Contact op met René Winteraeken.

Wil je een keer een gratis proefles meedoen of een keer meekijken bel naar 045-5709015 of neem Contact op.
Bokshandschoenen en aanverwante boksartikelen zijn bij ons te koop.

Tot binnenkort

René Winteraeken
Certified Boxing Fitness Trainer